Οι Snakebite είναι μία νέα Ελληνική μπάντα, αφιερωμένη στον master του shock rock, Alice Cooper. Το ρεπερτόριο καλυπτει σχεδόν όλη την γκάμα της 50χρονης δισκογραφίας του. Η μπάντα δημιουργήθηκε αρχικά για ένα jam που έγινε στο Crow Club ανάμεσα σε φίλους και ήταν κάτι που άρεσε σε πολύ κόσμο και ειδκά στα μέλη του Ελληνικού fan club του Alice Cooper που ονομάζεται The Greek Nightmare. Με την απόφαση να δημιουργηθεί η μπάντα και να “χτιστεί” ένα ρεπερτόριο, ήρθε η πρόταση να συμμετάσχει σαν guest σε ένα party ενός αδελφού fan club αυτό των Scorpions. Το όνομα της μπάντας δεν άργησε να έρθει, αφού όλα τα γνωστά ονόματα που είχαν σχέση με τον Alice Cooper (nightmare, school’s out, billion dollar babies Κ.τ.λ.) ήταν πιασμένα από ξένες tribute μπάντες και αφού θέλαμε κάτι χαρακτηριστικό για τον Alice, αποφασίσαμε το Snakebite, που είναι και τίτλος τραγουδιού του από το album Hey Stoopid. Η αποδοχή ήταν καθολική, και ξύπνησε μέσα μας την επιθυμία να οργανώσουμε και εμείς το δικό μας party, του Greek Nightmare, που έτσι και αλλιώς κάναμε κάθε χρόνο, μόνο που αυτή τη φορά θα παίζαμε και εμείς ζωντανά.

Στις 27/1 πάλι στο χώρο που πρωτοεμφανιστήκαμε, στο Crow Club, και με τη φιλική συμμετοχή της φιλικής μας μπάντας Dead South Dealers, κάναμε την πρώτη μας εμφάνιση με full setlist 2 ωρών. Από τότε και με κάποιες αλλαγές στα μέλη μας, φροοντίζουμε να έχουμε μία παρουσία ανά τακτά διαστήματα,
περίπου ανά 3-4 μήνες και φροντίζουμε να έχουμε και κάποιον special guest κάθε φορά να μας τιμάει με την παρουσία του και να δίνει μεγαλύτερη αίγλη στο live μας. Oi Snakebite είναι συνολικά 11 άτομα, 8 από αυτούς απαρτίζουν τη μουσική ομάδα και 3 τη θεατρική.

Περιττό να αναφέρουμε ότι το όλο εγχείρημα εκτός από το μουσικό κομμάτι, περιλαμβάνει και τα ανάλογα θεατρικά, καθώς και σκηνικά, βασισμένα πάνω σε αυτά του Alice Cooper.

Οι Snakebite είναι :

ΜΟΥΣΙΚΟΙ :
Αντώνης Παπαδόπουλος : Φωνητικά
Κωνσταντίνος Κουζήγιαννης : Κιθάρα
Γιώργος Μυλωνάς : Κιθάρα
Δημήτρης Κότσικος : Μπάσο
Αλέξανδρος Ρουμελιώτης : Keyboards
Φοίβος Ανδριόπουλος : Τύμπανα
Deanna Mohr : Backing Vocals, percussion
Penny Ρίζου : Backing Vocals, percussion

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ :
Άγγελος Δαράκης, Εύη Καραγιάννη, Σπύρος Σπυρόπουλος